Termeni și condiții

1. DISPOZȚII PRELIMINARE

1.1 Acești termeni și condiții guvernează condițiile de utilizare a rulării unei aplicații web, a portalului www.cautsponsor.ro.

1.2 Pentru o intelegere si aplicabilitate cat mai corecta, termenii si conditiile generale au urmatoarele semnificatii:

(a) Condiții generale: ale acestor Termeni și Condiții Generale, cu modificările ulterioare, reglementează condițiile de utilizare a aplicațiilor plasate pe portal și stabilește drepturile și obligațiile Operatorului și Utilizatorului;

(b) Aplicarea: intalniri constituite in aplicația Web care se află pe portal și operat de către Operator;

(c) Portalul: pagini web cu URL http://www.cautsponsor.ro;

(d) Operatorul: E-COMMERCE ATELIER SRL, Cod Unic de Inregistrare. 34875701, J40 / 9858/ 11.08.2015, cu sediul social situat în imobilul din Municipiul Bucuresti Sectorul 4, Bulevardul Marasesti, Nr. 42, Bloc 1, Scara A, Etaj 2, Ap. 7.

(e) conditii generale de utilizare: orice persoană care contracteaza utilizarea serviciilor oferite de portal, în conformitate cu acești termeni și condiții, sau dacă solicitantul înregistreaza o cerere in aceasta privinta;

(f) conditii generale contractuale: Contractul de utilizare a aplicațiilor încheiate între operator și procedura de utilizare în conformitate cu acești termeni și condiții generale în care există o prevedere a serviciilor oferite de catre furnizor utilizatorului. Acești termeni și condiții sunt parte integrantă a tratatului/contractului;

(g) Servicii: Servicii furnizate de operator utilizatorului în conformitate cu tratatul/contractul si care constau în special în a permite accesul la aplicatia web și utilizarea funcționalității sale;

(h) Părțile: Operatorul și Utilizatorul.

1.3 Utilizatorul isi asuma riscul ca in cazul in care cererea poate să fie considerata ca avand sau continand informatii cu o conotatie sexuala, sa-si asume intreaga responsabilitate, considerandu-se ca fiind notificat despre acest risc de catre operator si de asemenea de faptul ca operatorul interzice acest comportament si prin urmare operatorul isi rezerva dreptul de blocare a utilizatorului sau de a nu ii permite acestuia accesul pe platforma www.cautsponsor.ro. Din aceste motive operatorul stabileste următoarele condiții de bază pentru încheierea tratatului/contractului și de utilizare a acestuia:

(a) Utilizatorul a ajuns la vârsta de 21 de ani, avand o eligibilitate deplină în proceduri judiciare în conformitate cu legile din România și țara de unde utilizatorul se conectează la aplicația web;

(b) Utilizatorul îndeplinește cerințele legale ale tarii de provenienta pentru intrarea în aplicatia web, în cazul în care se conecteaza la cerere;

(c) Utilizatorul nu se va simti ofensat, insultat, amenintat de continutul informatiilor sau declaratiile publicate in aplicatie,avand dreptul oricand sa paraseasca sau sa se retraga din platforma.

1.4 Încheierea contractului/tratatului, se face numai dupa ce utilizatorul confirmă că este familiarizat cu conținutul acestor condiții generale web, pe deplin înțelese de catre acesta, fiind apoi de acord cu toate drepturile și obligațiile prevăzute în acești termeni și condiții generale.

1.5 Relațiilor reciproce nu sunt reglementate de acest tratat. Acești termeni și condiții, inclusiv problemele de executare a acordului, valabilitatea și efectul său, este guvernat de legile din România. În cazul unei neconcordanțe între un tratat/contract, si condițiile generale enuntate mai sus, prevalează dispozițiile legii în cauză.

2. Încheierea contractului, cont de utilizator și profilul utilizatorului

2.1 Contractul include autorizația necesară pentru utilizare a aplicațiilor. Înregistrarea este gratuită. Înregistrarea poate fi facuta de catre o persoană fizică care îndeplinește condițiile de bază pentru utilizarea cererii prevăzute la art 1.3 condiții generale de utilizare.

2.2 Utilizatorii se vor înregistra prin completarea și depunerea formularului de înregistrare, care este disponibil pe portal. În formularul de înregistrare, Utilizatorul este obligat sa completeze userul sau de conectare, adresa de email valida, anul nașterii și o parolă aleasa in vederea accesarii aplicației. Utilizatorul este obligat să indice pe formularul de înregistrare date corecte, reale și informații complete. Pentru inserarea datelor incorecte, false sau incomplete, utilizatorul poartă întreaga responsabilitate, chiar și în raport cu alți utilizatori sau terți care ar rezulta din utilizarea acestor date incorecte, false sau incomplete ce pot crea/inregistra orice pierdere de orice natura, operatorul fiind exonerat de orice raspundere. Condiție necesară pentru trimiterea formularului de înregistrare este o confirmare a faptului că utilizatorul este familiarizat cu acești termeni și condiții pe care le înțelege pe deplin și este de acord cu ei.

2.3 Operatorul confirmă implementarea cu succes a procedurii de înregistrare a utilizatorului prin trimiterea unui e-mail de confirmare. Confirmarea de primire reprezinta acordul prin e-mail pe care utilizatorul l-a încheiat. Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată.

2.4 La semnarea Acordului se stabileste contractul intre operator si utilizator prin intermediul caruia, utilizatorul introduce cererea și poate utiliza ulterior serviciile operatorului. Operatorul va stabili un cont de utilizator în termen de 48 de ore de la încheierea Tratatului/contractului (lansarea cerereii scrise din partea utilizatorului prin completarea datelor solicitate in cadrul portalului web). Parte a contului de utilizator care este utilizat pentru publicarea și afișarea informațiilor despre utilizator, în conformitate cu condițiile stabilite de acești termeni și condiții generale, se afla in profilul de utilizator.

2.5 Accesul la contul utilizatorului este asigurată de user si parola acestuia care sunt trimise in adresa de email a utilizatorului indicate in datele furnizate de catre utilizator, operatorului. Utilizatorul este obligat să păstreze informațiile de conectare confidențiale și sa nu permita utilizarea contului de utilizator de către terți.

2.6 Raspunderea privind conținutul oricarei dintre informațiile detinute în contul de utilizator și / sau publicate pe profilul de utilizator, inclusiv conținutul oricarei comunicari trimise prin intermediul lor este întotdeauna responsabilitatea utilizatorului. Operatorul nu supune controlului, informațiile și / sau comunicațiile și nu își asumă responsabilitatea pentru exactitatea, veridicitatea și exhaustivitatea acestora. Operatorul nu este responsabil pentru costurile/penalitatile legale provocate din nerespectare termenilor si conditiilor de catre utilizator, acesta avand intreaga raspundere asupra faptelor sale.

3. Reguli de utilizare a serviciilor oferite de Operator

3.1 Toți utilizatorii cu profiluri active pot beneficia de următoarele beneficii:

(a) Trimiterea de simpatie altor utilizatori;

(b) Evaluarea comportamentului altor utilizatori;

(c) Un utilizator care a publicat o fotografie pe cont propriu pe profil, poate vizualiza si fotografiile altor utilzatori.

(d) Un utilizator care a publicat pe profilul sau, pe cont propriu, fotografii, poate fi vizualizat si de catre alți utilizatori;

(e) Utilizator activ - persoana ce poate vizualiza fotografiile altor utilizatori fără restricții.

3.2 Statutul de Membru Utilizator este dobandit in momentul in care se primeste confirmarea activare a contului de utilizator.

4. ALTE CONDIȚII DE UTILIZARE A APLICATIEI

4.1 Accesul la aplicatia web și utilizarea acesteia nu este taxata. Costurile suportate în legătură cu conexia de date (internet) sunt suportate de către fiecare utilizator in parte.

4.2 Pe profilul utilizatorului nu ar trebui să fie furnizate informații de contact direct (email, număr de telefon, adresa, etc.) pentru ceilalti utilizatori. În cazul încălcării acestei obligații, Operatorul își rezervă dreptul de a selecta aceste informatii si de a indeparta profilul ce nu respecta aceste reguli de subscriere.

4.3 Pe profilul utilizatorului nu pot fi publicate fotografii indecente si/sau care sa aduca atingere ordinii publice si/sau moralei. Pentru ca fotografiile sa fie considerate inadecvate, trebuie ca acestea sa fie in raport contradictoriu cu legislatia in vigoare, bunele moravuri, normele generale ale decenței, în special fotografiile cu un continut pornografic sau vulgar. Operatorul nu este responsabil de postarea fotografiilor de catre utilizator insa in cazul depistarii acestor fotografii, isi rezerva dreptul de a indeparta fotografiile neconforme si dupa caz, inchiderea contului de profil existent pe domeniul operatorului.

4.4 Utilizatorul ia la cunostinta si este de acord ca alți utilizatori sa poata evalua comportamentul sau. Rating-uri apartinand altor utilizatori vor fi publicate pe profilul utilizatorului. Evaluarea nu ar trebui să fie în conflict cu legea, bunele moravuri și regulile generale ale decenței și trebuie să se bazeze pe fapte concrete ce urmeaza a fi transmise si operatorului pentru a lua nota de disfunctiile create de alti utilizatori. Operatorul nu supune controlului ratingurile de conținut. În cazul evaluării sesizarilor trimise de alti utilizatori ca fiind inadecvate, operatorul isi rezerva dreptul de a elima profilul utilizatorului in intregime sau partial prin inlaturarea factorilor neconformi. Evaluarea caracterului adecvat este decisă exclusiv de către Operator.

4.5 Operatorul poate solicita o verificare a autenticității fotografiilor postate pe profilul de utilizator. După verificarea fotografiilor de catre operator, se oferă utilizatorului statutul de "Autentificare utilizator". Procedura pentru verificarea imaginilor poate fi, după cum urmează:

Utilizatorul scrie de mână, pe o coala A4 următorul text "cautsponsor.ro"și userul sub care doreste sa opereze pe platforma operatorului.

Utilizatorul face o fotografie in care se poate observa si textul inscris dar si fata utilizatorului (de preferabil, coala A4 urmeaza a fi asezata la acelasi nivel cu fata utilizatorului intr-o fotografie de tip ”selfie”)

Fotografia este trimisa la adresa de e-mail: info@cautsponsor.ro;

• Fotografiile trimise sunt utilizate numai in scopul verificarii utilizatorului de catre Operator si nu au alta destinatie.

Cererea de obtinere a calitatii de membru, nu poate fi folosita de catre Utilizator în scopuri comerciale, oferta de muncă, bunuri și servicii apartinand altor utilizatori sau trimiterea acestora in scopuri de publicitate sau comunicare comercială.

5. Drepturile și obligațiile OPERATORULUI

5.1 Operatorul are dreptul de a monitoriza in conformitate cu normele de utilizare a platformei web definite de acești termeni și condiții generale și a legile în vigoare și să aplice mijloacele legale necesare in vederea unei bune functionari a intregului proces de dobandire si utilizare a calitatii de membru. Operatorul este autorizat pentru a monitoriza și înregistra adresa IP a utilizatorului. În caz de greșeli sau informații eronate inscrise in continutul profilului de utilizator, operatorul este autorizat fără nici o notificare in prealabil sa elimine aceste informatii complet sau partial si sa notifice utilizatorii in cauza despre aceste discrepante. in vederea imbunatatirii serviciilor dar si ca proba in cazul unei eventuale dispute, operatorul isi rezerva dreptul de a face o copie de rezerva si de a inregistra date privind neregularitatea sau disfunctia aparuta pe profilul sau in legatura cu utilizatorul in cauza. Operatorul are dreptul de a restricționa sau înceta accesul utilizatorului in cazul in care utilizatorul nu remediaza problemele semnalate de catre operator sau la repetarea acestora cu frecventa.

5.2 Operatorul are dreptul de a limita numărul de utilizatori înregistrați și de a refuza să ii permita accesul unui alt utilizator, fără a oferi nici un motiv. În plus, operatorul are dreptul de a anula contul de utilizator în cazurile de încălcare a termenilor si conditiilor generale, imposibilitatea de plata in termenul de gratie oferit de catre operator in vederea validarii cererii de membru utilizator, găsirea de informații cu un conținut inadecvat pe un cont de utilizator și / sau profilul sau declarația făcută sa se incadreze intr-un caz de a reglementărilor generale si obligatorii sau bunelor moravuri privind conduita utilizatorului.

5.3 Operatorul are dreptul de a dezactiva profilul utilizatorului (fără a mentiona acest lucru pe portal), în cazul în care utilizatorul nu se conecteaza la profil în termen de o săptămână după ce a primit ultimul mesaj de avertizare/notificare/solicitare date/informatii.

5.4 Operatorul nu are nici o influență și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice aranjamente sau acorduri între utilizatori, care au fost realizate prin intermediul aplicației. Astfel de aranjamente sau acorduri sunt de negociere juridică între utilizatorii care lau responsabilitate deplina pentru faptele sale.

5.5 Operatorul își rezervă dreptul de a restricționa sau suspenda disponibilitatea aplicatiei în caz de întreținere hardware propriu si software temporar. În acest caz, un utilizator care a activat profilul de membru utilizator are dreptul de a extinde calitatea de membru utilizator pe motive independente de acesta de nefuncționare a platformei. Operatorul nu este responsabil pentru aplicații inaccesibilitate, motive din partea unor terți.

5.6 Operatorul nu este responsabil pentru orice daune cauzate de influențe externe, caderi, eșec sau pană, sau pentru daunele rezultate din pierderea de date sau acces neautorizat la datele de pe contul unui utilizator.

6. Drepturile și obligațiile utilizatorilor

6.1 Utilizatorul este considerat ca odata cu inscrierea in platforma adera si accepta in mod expres tratatul de functionare al platformei, mentionat prin intermediul termenilor si conditiilor prezente in aplicatia web si a reglementarilor obligatorii provenite din schimbari de legislatie, regulament intern sau relatii cu terti. Utilizatorul are obligatia de a nu încorpora aplicația sau a publica informații false, înșelătoare, sau care induc în eroare, datele cu caracter personal sau a altor persoane fictive plasate în aplicatie sau prin publicarea de conținut care încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale terților, sau încalcă interesele legitime ale terților. Mai mult, utilizatorul nu trebuie să introduca în aplicația de comunicare, informatii care pot include oferirea sau furnizarea de servicii sexuale sau similare cu prostituția, sau comunicarea conținutului sa se potriveasca pentru a da instrucțiunile necesare impresiei in săvârșirea vreunei infracțiuni.

6.2 Utilizatorul nu trebuie să exploateze în nici un fel posibilitatea de modificare a continutului web al operatorului, cererea de dobandire a calitatii de membru sau formatul web existent, incercand astfel sa obtina acces neautorizat in platforma.

6.3 Utilizatorul trebuie să permită si sa accepte utilizarea acestei aplicații in conformitate cu art. 1.3 Termeni și Condițiile Generale.

6.4 Utilizatorul are dreptul de a se retrage din calitatea de membru utilizator, fără a da nici un motiv, in termen de 14 (paisprezece) zile de la data dobandirii acestei calitati. Pentru a păstra termenul limită, este suficient ca cererea/solicitarea de retragere sa fie trimisa in decursul celor 14 zile catre operator. Retragerea din parteneriat impune utilizatorului să transmita catre Operator la adresa menționată la articolul. 1.2 condiții sau prin e-mail la info@cautsponsor.ro. Utilizatorul poate completa formularul standard, care face parte din condițiile generale apartinand intelegerii intre parti (utilizator si operator).

6.5 Utilizatorul poate solicita în orice moment ștergerea profilului și încetarea activitatii sale ca membru, prin accesarea optiunii "Delete profil" sau prin intermediul unei cereri ce urmeaza a fi transmisa catre adresa de email a operatorului ”info@cautsponsor.ro”. În acest caz, operatorul dezactivează profilul utilizatorului în termen de 48 de ore de la primirea cererii complete a utilizatorului. Prin dezactivarea profilului in același timp există si o reziliere a acordului intre parti. Utilizatorul ia la cunostinta si este de acord că Operatorul va stoca datele furnizate de utilizator, pentru o perioadă de șase luni de la refuzul accesului la profilul de utilizator, și în scopul de activare a opțiunii de recuperare a profilul utilizatorului la cererea acestuia. În cazul în care utilizatorul solicită ștergerea tuturor datelor existente, in acelasi timp cu dezactivarea simultana a profilului, Operatorul va trimite o cerere pentru ștergerea tuturor datelor catre utilizator de pe adresa operatorului ” info@cautsponsor.ro” și datele sale vor fi șterse, fara posibilitatea recuperarii acestora, în termen de 48 de ore de la primirea cererii.

6.6 Utilizatorului ii este recunoscuta calitatea de membru utilizator insa in cazul in care acesta solicita dezactivarea profilului sau, isi pierde automat aceasta calitate.

7. DREPTURI DE AUTOR

7.1 Utilizatorul declară și se angajează că este autorizat pentru publicarea, difuzarea și continutul informatiilor pe care le furnizeaza. Fotografiile și informațiile furnizate de catre acesta, precum si conținutul datelor cu caracter personal nu este grevat de drepturile terților.

8. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, trimiterea de mesaje comerciale

8.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru Protectia Persoanelor si Prelucrarea Datelor cu caracter personal, precum si libera circulatie și acestora, modificata si completa ulterior cu Legea nr. 506/2004 privind Prelucrarea Datelor cu caracter personal si Protectia vietii private în Sectorul Comunicatiilor Electronice, Commerce ATELIER SRL , avand Cod Unic de Inregistrare. 34875701, J40 / 9858 / 11.08.2015, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor precizate anterior, datele utilizatorului. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: Servicii de comunicatii electronice, Servicii de relationare sociala, Servicii de Consultanta ale starii utilizatorului, Servicii de Reclama, comercializarea sau publicitatea.

8.2 Operatorul are dreptul de a colecta orice date cu caracter personal și informații despre utilizator, care rezulta in urma contractului/intelegerii incheiate intre cei doi, obținut în legătură cu îndeplinirea Serviciilor mentionate prin intermediul contractului intre parti (operator si utilizator). Operatorul colectează și prelucrează datele cu caracter personal în scopul de a intra in conformitate cu termenii contractului incheiat intre parti, inclusiv drepturile și pretențiile care decurg din acest contract și păstrarea înregistrărilor utilizatorilor și a conturilor de utilizatori. În acest scop, operatorul proceseaza în special următoarele informații cu caracter personal: adresa de e-mail, nume si prenume și anul nașterii (denumite în continuare "date cu caracter personal"). În plus, operatorul prelucrează datele pe care utilizatorul le poate pune în mod voluntar pe un profil despre ei înșiși, și anume: porecla, adresa, inaltime, greutate, culoarea ochilor, culoarea parului, stare civila (denumite în mod colectiv "informații suplimentare" ). Acestea ii revin operatorului ca si practica de prelucrare a datelor, avand acelasi regim ca și datele cu caracter personal.

8.3 Utilizatorii depun formularul de înregistrare prin care isi dau acordul si consimțământul catre Operatorul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și a altor date în măsura și în scopurile prevăzute la art. 8.2. in condiții generale de incheiere a contractului intre parti. Prelucrarea datelor cu caracter personal si alte informatii pot fi operate de administrator sau delegate terților in vederea procesarii. Datele cu caracter personal și alte date pot fi transmise unor terți, în scopul efectuării de servicii, în special, pot fi puse la dispoziția altor utilizatori în legătură cu prestarea serviciilor furnizate de catre operator. Informațiile personale și alte date vor fi prelucrate pentru o perioadă nedeterminată. Informațiile personale și alte date vor fi prelucrate electronic într-un mod automat sau într-o manieră tipărită non-automat.

8.4 Mai mult, utilizatorul prin completarea formularului de inregistrare acordă consimțământul operatorului de a prelucra datele sale cu caracter personal în scopul de a oferi produse și servicii pentru marketing și în scopuri comerciale. Utilizatorul poate, în orice moment sa ceara revocarea acordului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru marketing și în scopuri comerciale printr-o notificare scrisă catre Operator. Utilizatorul este de acord să primească informații cu privire la activitățile operatorului și comunicații legate de evolutia/schimbarea/modificarea contractului avut in derulare cu operatorul, prin adresa de e-mail. Utilizatorul are dreptul de a se retrage din aceasta intelegere avuta cu operatorul, în orice moment, printr-o notificare scrisă trimisa acestuia din urma la adresa Operatorului info@cautsponsor.ro.

8.5 Utilizatorul confirmă că datele cu caracter personal furnizate operatorului sunt exacte și că el a consimtit sa livreze in mod voluntar informații personale. Utilizatorul are dreptul de a solicita operatorului informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și a altor date, în conformitate cu art. 8.2 din acești termeni și condiții generale. În cazul în care utilizatorul constată sau consideră că operatorul efectuează o procesare a acestora, contrar intereselor utilizatorilor sau legii, utilizatorul are dreptul de a solicita clarificari operatorului sau blocarea, corectarea, completarea si lichidarea datelor cu caracter personal și a altora în conformitate cu art. 8.2 din acești termeni și condiții generale. Utilizatorul este obligat să notifice prompt operatorul cu privire la schimbarea datelor sale personale, printr-un continut clar si valid din punctul de vedere al veridicitatii informatiilor.

8.6 Operatorul poate sa isi imbunatateasca serviciile de comunicare cu utilizatorul in urma sesizarior provenite de la acesta privind prelucrarea datelor introduse in portal si transmiterea ulterioara a informatiilor in partitii tip “Cookies". Utilizatorii isi dau acordul prin salvarea ulterioara a setarilor privind platforma si a mesajelor din partitii tip"cookies" Utilizatorul poate fi de acord cu stocarea informatiilor personale in “cookies”, iar retragea în orice moment, se poate face din stocarea"cookies" prin respingea sau prin setarea aferenta a browser-ului Web.

8.7 Operatorul nu este responsabil pentru orice utilizare abuzivă a datelor cu caracter personal, date suplimentare și alte informații, inclusiv fotografii pe care utilizatorul a optat sa le publice voluntar pe profilul lui de utilizator. Utilizatorul ia la cunostinta faptul ca o parte din informațiile publicate pe profilul utilizatorului este de natura publică.

9. Dispoziții finale

9.1 Statutul Operatorului conform caruia:

Contractul se încheie de către Operator si este stocat electronic. Utilizatorul nu are acces la contractul si datele stocate de catre operator

Contractul poate fi încheiat numai în limba română;

(c) Contractul de procedură este încheiat în conformitate cu articolul 2 condiții si termeni generali, de exemplu, confirmarea inregistrarii de catre operator

(d) Operatorul nu este obligat sa raspunda codurilor de conduita, indiferent dacă necesitatea este voluntară sau obligatorie.

9.2 Părțile convin că serviciile de comunicare reciprocă si schimb de documente necesare/suplimentare, se poate face electronic la adrese de email a părților contractante.

9.3 Părțile au convenit că acordul va fi interpretat în conformitate cu legile romane și produce efecte juridice numai dintre cele convenite în termenii contractului curent și potrivit legii, cu excepția consecințelor de practica stabilite de părțile contractante ale intelegerilor comerciale întreținute de conditiile generale ce sunt luate în considerare.

9.4În cazul în care una sau mai multe prevederi ale Contractului curent sau termenii si conditiile percizate mai sus, vor fi considerate ilegale, nule sau inaplicabile, cum ar fi intrarea in nelegalitate, invaliditate sau inopozabilitate, nu afectează alte prevederi ale contractului, care vor fi interpretate ca atare în cazul în care , dispozițiile invalide sau neaplicabile, au existat. Părțile convin ca toate dispoziție ilegală, invalidă sau neaplicabile urmeaza a fi înlocuite cu dispoziții legale, valabile și aplicabile, care sunt cele mai apropiate de sensul și de scopul contractului precum si de cel al termenilor și condițiilor generale.

9.5 Litigiile care decurg din executarea acordului sau în legătură cu părțile ce vor face în primul rând subiectul acordului. Dacă nici un acord de ameliorare/remediere, nu este posibil, toate disputele vor fi rezolvate în fața instanțelor din România. În cazurile în care legea permite acest acord, părțile convin că instanța urmeaza a fi stabilita in locul de activitate indicat de către Operator.

9.6 Operatorul are dreptul de schimbare in mod unilateral in orice moment a acestor Termeni și Condiții Generale, și este obligat să informeze utilizatorul de aceasta schimbare fără întârziere la adresa de e-mail specificată de către utilizator, în timp ce formularea actuală a condițiilor generale existente in contract urmeaza a fi inlocuita cu noile conditii propuse si implementate de catre operator. Editarea Termenilor și Condițiilor Generale intră în vigoare la data publicării în cerere, dar pentru utilizatorii existenți vor deveni eficiente in momentul in care utilizatorii sunt de acord cu noua formulare a acestora. Utilizatorii ce sunt de acord cu noile condiții generale propuse spre implementare de catre operator în mod expres, își exprimă aprobarea sau aplicabilitatea in utilizarea acestora prin accesarea în continuare în mod tacit a platformei după schimbarea conditiilor si termenilor generali adusi la cunostinta utilizatorului prin notificare. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu modul de redactare a noilor condiții si termeni generali, este obligat să se abțină de la utilizarea aplicației.

9.7. Acești termeni și condiții se aplică cu începere de la 01.09.2015

Formularul standard de retragere din Contract

(Acest formular trebuie completat și trimis înapoi catre Operator, doar dacă doriți să vă retrageți din contract. Pentru validarea acestuia, este nevoie ca datele furnizate in formular sa fie complete si reale)

Aviz de retragere

Catre, COMMERCE ATELIER SRL Cod Unic de Inregistrare: 34875701

avand sediul social situat in Municipiul Bucuresti Sectorul 4, Bulevardul Marasesti, Nr. 42, Bloc 1, Scara A, Etaj 2, Ap. 7.

(e-mail : info@cautsponsor.ro)

Subsemnatul utilizator avand urmatoarele date de identificare:

nume si prenume

user de identificare pe platforma adresaDoresc retragerea din contractul incheiat intre parti la data de…., din motive de….., incepand cu data de…..

Utilizatorul trebuie sa inteleaga ca prin incheierea/terminarea contractului desfasurat intre parti pentru utilizarea aplicatiilor de datare pe: www.cautsponsor.ro portal, ii este restrictionat accesul catre portal:Data la care este facuta cererea

.......................................

Semnătura utilizatorului

Formularul trebuie transmis in format electronic catre info@cautsponsor.ro


Cautsponsor.ro - Termeni si conditii - Statutul de membru VIP
Aceasta platforma este detinuta si operata de catre E-COMMERCE ATELIER SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 4, Bulevardul Marasesti, Nr.42, Bloc 1, Scara A, Etaj 2 Ap7.

Ce reprezinta statutul de membru VIP?
In momentul realizarii si confirmarii platii aferente dobandirii statutului de membru VIP, contul de utilizator aferent, dobandeste calitatea de VIP, fiind permisa transmiterea nelimitata a mesajelor catre un alt utilizator al platformei. Contul utilizatorilor de sex masculin permite transmiterea unui singur mesaj pe zi catre un alt utilizator, insa prin dobandirea calitatii de membru VIP poti trimite mesaje nelimitate atata timp cat sunt respectate politicile de utilizare si folosire a platformei cat si termenii si conditiile aferente. Calitatea de membru VIP pe platforma cautsponsor.ro este valabila si se aplica numai utilizatorilor de sex masculin.

Care este costul calitatii de membru VIP?
Calitatea de membru VIP, poate fi dobandita daca se opteaza pentru abonament de tip:
1 luna - prin achitarea unui tarif de 11,99 EURO (taxe incluse)
3 luni - prin achitarea unui tarif de 32,99 EURO (taxe incluse)
6 luni - prin achitarea unui tarif de 59,99 EURO (taxe incluse)
12 luni - prin achitarea unui tarif de 99,99 EURO (taxe incluse)

Cum se poate anula subscrierea calitatii de membru VIP?
Pentru anularea calitatii de membru VIP, trebuie sa va asigurati ca optiunea de plata automata pentru reinnoirea abonamentului este oprita. Calitatea dvs. De membru VIP o sa inceteze in acest caz, la sfarsitul perioadei pentru care plata a fost realizata si ati beneficiat de serviciile/optiunile dobandite in urma achizitionarii abonamentului aferent. Daca se doreste incetarea calitatii de membru VIP imediat, trebuie sa ne contactati pe adresa info@cautsponsor.ro si noi o sa operam aceasta solicitare manual.

Cum functioneaza optiunea de plata pe o perioada mai mare de o luna?
Optiunea de plata pe o perioada mai mare decat o luna poate fi aleasa dintre optiunile de selectare a calitatii de membru VIP si anume: “1 luna”; “3 luni”; “6 luni” sau “12 luni” din formularul de plata existent pe platforma cautsponsor.ro. Daca doriti sa va modificati datele personale sau date necesare contului de plata de la un interval de plata la altul, puteti sa o faceti din setarile de cont existente in sectiunea “MEMBRU VIP”.

Cum imi pot rambursa inapoi in cont subscrierea calitatii de membru VIP?
Daca doriti rambursarea contravalorii achitate pentru dobandirea calitatii de membru VIP trebuie sa utilizati formularul de contact: http://cautsponsor.ro/kontakt/ sau sa ne transmiteti un email pe adresa: info@cautsponsor.ro. O sa fiti ajutat si indrumat in vederea rambursarii contravalorii platite pentru dobandirea calitatii de membru, daca aceasta a fost realizata printr-o greseala sau nu s-a dorit finalizarea operatiunii de plata. Se pot rambursa numai platile in derulare (conturi active si care nu sunt utilizate pentru a beneficia de serviciile platformei cautsponsor.ro) nu si pentru subscrierile deja expirate sau utilizate.

Pot sa imi prelungesc calitatea de membru VIP inainte de expirare?
Da, poti sa iti prelungesti calitatea de membru VIP de cate ori se doreste acest lucru. In cazul unei prelungiri, nu trebuie decat sa mergeti in meniul de profil, pe care puteti sa il gasiti prin punerea cursorului in dreptul fotografiei de profil, in coltul din dreapta sus. Apoi selectati optiunea VIP pentru a fi directionat catre pagina in care gasiti informatiile despre calitatea de membru. Acolo puteti observa cand expira calitatea dvs. de membru VIP. Daca decideti prelungirea acesteia, puteti sa accesati optiunea “EXTINDE CALITATEA DE MEMBRU PENTRU 30 DE ZILE” sau pentru o alta perioada selectata de catre dvs.: “1 luna”, “3 luni”, “6 luni” sau “12 luni” si sa urmati instructiunile.

Ce se i ntampla daca imi prelungesc calitatea de membru VIP inainte de expirarea acesteia?
Daca prelungiti calitatea de membru VIP inainte de expirarea acesteia, sunt adaugate numarul de zile pentru care ati optat, perioadei pe care o mai aveti de la initierea comenzii anterioare de reinnoire a calitatii de membru VIP.

Exemplu: S-a initiat o plata de 30 de zile pentru extinderea calitatii de membru VIP, iar dupa 10 zile va decideti sa prelungiti aceasta optiune. Dupa aceste 10 zile de utilizare, mai aveti disponibile 20 de zile pentru a beneficia de calitatea de membru VIP la care le adaugati si pe cele 30 de zile achizitionate in timpul perioadei deja valide, daca optati pentru prelungirea perioadei de membru VIP cu inca o luna. In total o sa aveti o valabilitate a calitatii de membru VIP de 50 de zile pentru a va putea bucura de beneficiile platformei cautsponsor.ro.

Cand pot sa intru in posesia fondurilor daca anulez subscrierea de membru VIP?
Puteti accesa solicitarea de rambursare in termen de 3 zile dupa ce plata calitatii de membru VIP a fost initiata prin trimiterea unei email catre info@cautsponsor.ro, iar echipa noastra o sa revina cu un raspuns in maxim 72 de ore. In cazul in care solicitarea dvs. este conforma cu politica noastra, rambursarea fondurilor dvs. urmeaza a se efectua in termen de 30 de zile. Trebuie sa tineti cont ca ne rezervam dreptul de a va rambursa intreaga suma mai putin comisionul bancar de transfer in contul mentionat de catre dvs. pentru a intra in posesia fondurilor cuvenite.